handenenvoetenwerk.punt.nl
Wintertriathlon Assen
Net als vorig jaar heb ik ook dit jaar weer mee gedaan aan de Wintertriathlon in Assen. Ik deed mee met het 8e estafetteteam van Interfarms. De tijdsregistratie ging via een chip: aan een enkelbandje, wat je dan zo weer door kunt geven aan de volgende in je team.
Tijdens het inlopen was goed te merken waar je in de zon en waar je in de schaduw liep. In de schaduw was het nog erg fris... Maar direct na het inlopen konden we al naar de start en nog even later werd het startsein gegeven. Deze 10 km bestaat uit 4 rondes en daarna nog een stuk naar het wisselgebied. De eerste anderhalve ronde heb ik samen op gelopen met een andere Interfarmsloper, daarna liep hij sneller.
In de tweede ronde werd ik ook al ingehaald door de eerste 4 lopers. Ik liep in een lekker ritme en dat heb ik eigenlijk de hele tijd wel vol kunnen houden. Uiteindelijk liep ik een halve minuut sneller dan vorig jaar: 53:16. Ik heb de 10 km slechts 2 keer sneller gelopen (juni 2008 en april 2009), dus ik mag niet mopperen over deze tijd.

Reacties

janny op 27-10-2012 19:31
Dat is weer goed gedaan Gea. Het was inderdaad mooi, maar koud weer. Maar met jouw tempo ben je gauw op temperatuur, toch? Zie mail.
Klazien op 27-10-2012 20:10
Knap gedaan hoor, ik doe het ne niet meer na. Ik loop tegenwoordig niet meer hard, maar ik hoopp het in de toekomst wel weer te gaan doen!
Lekker nagenieten van je mooie tijd !
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl