handenenvoetenwerk.punt.nl
Otterberg-Blinkerdloop
Gistermiddag was het gelukkig droog bij de Otterberg-Blinkerdloop. Ik vind het niet erg om in de regen te lopen, maar voor alle mensen rondom een wedstrijd is het toch wel fijn als ze droog kunnen toekijken naar de verrichtingen van de lopers.
Na de 5 km was om half 3 de start van de 10 km. Het was tot het laatst spannend hoe het parcours zou zijn, want er wordt nog volop gewerkt aan een nieuw pad op de VAM-berg. Gelukkig was het zover klaar, dat de hekken inmiddels voor de wedstrijd (tijdelijk) geopend werden. Ik ben achterin het startvak gaan staan en heel rustig van start gegaan. Voor dat we bij de berg waren, moesten we eerst nog over de stapstenen. Hier doe ik altijd wel voorzichtig... je zult er maar net naast stappen...
Berg op ging de eerste keer prima. Ik kon de hele tijd blijven "hard"lopen. Ook bergaf ging wel goed. De eerste 5 km ging in 27 min. en nog wat, volgens de klok bij de start/finish. Mijn Garmin heeft het begeven dus ik heb zelf geen tijd.
Ook het tweede rondje ging goed. Berg op heb ik heel even gewandeld, maar daarna kon ik gelijk weer goed verder. Ik kon zelfs nog 3 of 4 mensen inhalen.
Ik verwachtte dat ze mij weer in zouden halen op het stuk door de modder en over het natte grasveld, maar ze bleven achter mij.
Toen ik over de streep kwam, zag ik op de klok: 55:57. In de uitslagen staat 56:00 als officiële tijd. In 2008 heb ik hier een sneller tijd gelopen, maar daarna heb ik er altijd langer over gedaan. Vorig jaar zelfs bijna 4 minuten langer. Dus ik ben erg blij met deze tijd! 

Reacties

janny op 09-10-2012 11:07
Gefeliciteerd met deze tijd. Ja, het was erg fijn dat het 's middags droog was. Voorlopig zie je mij dus even niet op de trainig :-( Ik kom af en toe wel even kijken.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl