handenenvoetenwerk.punt.nl
Zwarte Cross
Vanmiddag ben ik met H. naar Staphorst geweest om daar mee te doen aan de Zwarte Cross. Het weer was prachtig (schijnt altijd zo te zijn met de Zwarte Cross... hoorde ik vanmiddag...).
We hebben na het inschrijven even ingelopen en even later was de start. Het is een echt crossparcours: zandpaden met hier en daar grote plassen, waar je wel redelijk goed langs kon. Het grootste deel van het parcours ligt in het bos, een klein stukje over de heide. In de laatste kilometer zitten een paar klimmetjes.
In het begin kon ik niet inhalen, doordat het pad te smal was. Daarna kon ik wel verschillende mensen inhalen. Op een gegeven moment bleef ik achter iemand lopen, ik kon haar niet inhalen. Totdat we de laatste bocht om kwamen. Ik zag de finishboog en kreeg een adrenalineboost... Ik kon opeens versnellen en kon haar met gemak voorbij. Yes! Mijn eindtijd (28:01) is niet super, maar ik ben er wel tevreden mee. Vorig jaar heb ik hier de 10 km gelopen. De eerste ronde van 5 km liep ik toen in 27:33 en toen moest ik dus nog een ronde...

Reacties

janny op 16-10-2011 13:43
Weer goed gedaan Gea. Ook leuk dat H. mee ging en een goede tijd liep.
Klazien op 16-10-2011 19:25
Wat had je prachtig weer, dan loopt het extra lekker toch!
Vorige week heb ik met twee dochtersde 4 mijl van Groningen gedaan in de regen, maar ik heb niets van regen gemerkt. Heerlijk gelopen! Ook dan is het lekker hoor!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl