handenenvoetenwerk.punt.nl
Dwingelderveld
Met Janny had ik afgesproken om te gaan lopen in de bossen bij Spier. Het is al een hele tijd geleden dat ik daar voor het laatst gelopen heb.
Om 2 uur vanmiddag kwam Janny me ophalen en gingen we naar de parkeerplaats bij v.d. Valk.
De flesjesbelt om en we konden op pad.
 
 
We liepen eerst de witte route, halverwege stapten we over op de gele route en hierna over de witte weer verder. Na ruim 9 km waren we weer bij de kiosk van Staatsbosbeheer.
 
 
Omdat we nog wel verder wilden lopen zijn we aan de andere kant van de weg de rode paaltjes gaan volgen.
 
 
(Dit gedeelte is een aantal jaren terug afgegraven. Het was toen een grote zandvlakte. Het was de bedoeling dat dit onder water zou komen te staan om een vliegroute voor vlinders te creëren. Sommige vlinders leven van planten die in en rond veentjes groeien)
 
Het werd een mooie ronde door een prachtig natuurgebied.
 

Reacties

op 02-05-2008 21:09
Heerlijk gelopen Gea en je hebt weer prachtige foto's gemaakt. Wat wonen we toch in een mooie omgeving. Hier hopen we vaker te lopen, toch?
Hans op 02-05-2008 21:33
Lijkt me een heerlijk loopje.
Mooie foto's. 
GertN op 02-05-2008 21:57
Prachtige foto's!!
 
Doe je mee met mijn 2RUN project? Kijk even hier: http://www.2run.nl/

Meedoen? Leuk! Een foto en een stukje tekst heb ik dan van je nodig. Een kort stukje tekst waarin je reclame voor jezelf en/of voor je weblog maakt. Kijk even bij de anderen voor hoeveel tekst je kwijt kunt. Verder een foto waar je herkenbaar op staat. Graag me een foto in groot formaat sturen zodat ik een uitsnede kan maken. Ik wil allemaal foto's plaatsen waar uitsluitend het bovenlichaam op staat. Zie de andere foto's op 2RUN voor wat ik bedoel.

groet, Gert
Ronnie & Janna op 02-05-2008 22:36
Ha, gisteren heb ik daar de atb route gelopen. 22km in totaal, veel schapen/lammetjes en 3 reeen gezien. De atb route is trouwens een absolute aanrader (wel pittig hoor!)
longjohn op 02-05-2008 22:57
Hoi Gea,
Ja jammer dat je niet mee gaat, kan ik je niet aanmoedigen. Dus tv drente/wijster blijft thuis!!! Hahaha....
 
Mijn knie...pfff...baal zo.
10 dagen voor de cascade kreeg ik mijn aangemeten zooltjes. Heb de dinsdag voor 20 april de cascaderoute pijnloos gelopen. Dus dacht dat gaat al mooi. De dag zelf ging ook prima maar voelde hem wel bij 6 km opkomen maar daar bleef het bij. Afgelopen maandag pas weer gelopen en wat denk je...mega veel pijn. Vanmorgen toch nog eens geprobeerd en kon net de 6.4 km volmaken maar weer veel pijn. Maandagmorgen ga ik meteen terug om de zooltjes bij te stellen en dan maar hopen dat het weer goed komt. Zit nu al ruim 5 maanden met deze blessure en dat frustreerd me enorm.
Ik ga dus wel mee naar L.R. om iedereen aan te moedigen.
 
Succes jij en we zien elkaar vast nog wel eens ergens...
Groetjes Hilma
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl