handenenvoetenwerk.punt.nl
Weer een rondje!
Een hele klus na de vakantie is altijd het uitzoeken van de foto's om te laten afdrukken. Echte foto's zijn nog leuker, dan wanneer je ze alleen op de computer ziet. Alle foto's gaan door het programma Jpeg-crops, zodat "alle" storende elementen van de foto's "geknipt" worden. Een hele klus, waar ik dinsdagochtend de hele tijd mee bezig ben geweest. 's Middags gelijk de cd met de uitgezochte foto's en naar 't Kruidvat gebracht. Foto's voor slechts € 0,05 per stuk! Een prachtige aanbieding. Vanmorgen gelijk op de fiets gestapt om ze op te halen en: ze zijn weer mooi geworden en ik kan weer volop aan het scrapbooken!
 
Gemaakt in Safaripark Beekse Bergen
 
Nee, deze is niet gemaakt in het Safaripark, maar gewoon thuis: Speedy heeft nu ook 2 jongen en ze verhuisd ze zo af en toe, waarna wij ze weer op moeten zoeken...
 
En ja, vandaag mocht ik ook weer lopen. Helaas kan ik de komende tijd niet met Janny lopen. Zij mag niet hardlopen i.v.m. een hernia. Janny, sterkte!
Ik moest dus alleen lopen. Op zich natuurlijk geen probleem, maar als je niet te hard mag lopen, dan is dat gemakkelijker met z'n tweeën. Vandaag dus geen geklets. De MP3-speler heb ik wel meegenomen ook al zou het maar een klein rondje worden, zodat ik naar muziek kon luisteren en daardoor wat minder gefixeerd zou zijn op mijn been. Het was prima lopen op de muziek van Bon Jovi, maar het was moeilijk om langzamer dan 6 min. per km. te lopen. Telkens als ik op mijn horloge keek, bleek ik weer sneller te lopen..... Het gemiddelde was uiteindelijk precies 6 min. per km.: 5 km. in 30 min. Heerlijk gelopen!!!!!
Eenmaal thuis heb ik nog een "duik" genomen in ons (ijskoude) zwembad: heerlijk!
 
De eerste wedstrijd, die ik wil gaan lopen is de Otterberg-Blinkerdloop, 6 oktober. Hopelijk is de VAM-berg dan weer toegankelijk voor lopers en publiek. Op dit moment zijn ze er nog bezig met het aanbrengen van een nieuwe bovenlaag en drainage. Het pad wat gelopen wordt met de wedstrijd is er uit en moet ook nog weer opnieuw aangelegd worden. De werkzaamheden zijn uitgelopen door het regenachtige weer.
Als ik ook morgen geen last krijg van mijn blessure ga ik me opgeven voor de Zevenheuvelenloop, want dat is toch een erg leuke wedstrijd, waar ik ook dit jaar weer graag aan mee wil doen.
Wat is het toch fijn om weer hardloopplannen te kunnen maken!
 
 
 

Reacties

Rick op 23-08-2007 22:02
Die fotoboeken die je zelf kunt maken via kruidvat zijn ook erg mooi. Miranda heeft er net een van Zweden gemaakt.
Goed dat je weer hardloopplannnen kunt maken. En ik hoop dat Nijmegen je gaat lukken!
John op 23-08-2007 22:33
Geweldig dat het lopen weer lukt! Nu goed oppassen dat je niets forceert. De 7-heuvelen zal ik niet doen, dat doe ik mijn knieën niet aan met alle risico's van dien.
Wat een mooie foto van de poes! 
janny op 24-08-2007 08:24
Hallo Gea, fijn dat je weer pijnloos hebt gelopen. Ik hoop dat nu de omslag is gekomen en je weer regelmatig kunt lopen. Ik gun het je zo. Jammer dat ik voorlopig blijf uitgeschakeld, maar via jullie logs loop ik in gedachten mee.
jan op 24-08-2007 22:49
Het gaat weer lekker Gea. Geweldig dat je nu weer aan wedstrijden kunt gaan denken.
Ronnie & Janna op 25-08-2007 10:34
Goed nieuws Gea! Misschien dat wij ook nog wel mee doen aan de Otterberg Blinkerd loop.
Rinus op 25-08-2007 22:48
Inderdaad niet gemakkelijk om de juiste snelheid te gaan lopen maar toch goed gedaan.
En een mooie foto van speedy, super snel allemaal.
Groet Rinus.
Marina Vranken op 08-09-2007 19:29
Heel fijn dat je weer kan hardlopen!
Die foto van de kat met haar jong is echt super! Wat een schatje!
Heb dan eindelijke het boek van karin Slaugther gekregen uit de bibliotheek. Wat een superboek! Dat zou je zo in één ruk uitlezen. (maar er moet nog gewerkt en gelopen worden!)
Succes met lopen en veel plezier met je katjes.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl